Indendørsbassinet er 50 meter langt og har en vandybde på 2 meter. Vandet har en temperatur på 26 grader og der er en selv-betjent lift for personer med handicap. Bassinet har international langbanemål 25x50x2 meter - og er derfor brugbart til stævner.

Hver tirsdag og onsdag er bassinet inddelt i to og du svømmer derfor på kortbane.

Udendørsbassinet er åben fra juni til august.

Bassinet er fem meter dybt på det dybeste og har en størrelse på er 25mx16,5 meter og en temperatur på 25°C. Det bliver både brugt til motionssvømning og udspring. Der er 1 og 3 meter vipper samt 5, 7½ og 10 meter platform.

NYHED: Saunagus på Aarhus Svømmestadion
Kom til saunagus i udendørssaunaen. Saunagus er ren velvære som ved hjælp af varme og æteriske olier påvirker krop og sind. Gusmesteren tilrettelægger gusen, doserer olierne og fordeler varmen ved hjælp af et håndklæde.

Du kan komme til saunagus følgende tidspunkter og dage (opdateres løbende):
Tirsdag d. 19. juli kl. 09.00, 10.00 og 11.00
Fredag d. 22. juli kl. 15.00, 16.00 og 17.00
Hver gus varer ca. 15 min og det koster 20 kr. pr. gus (+ alm. entré til svømmehallen). Du kan booke og betale via vores hjemmeside eller direkte i billetsalget. Der er 15 pladser pr. gus.

 

Du skal bruge en hængelås for at låse dine ejendele ind i skabene i omklædningsrummet. Du kan enten medbringe din egene eller købe en i billetlugen til 30 kr. Du må ikke lade dine ejendele overnatte i skabet til næste dag. Skabene skal tømmes hver dag. Hvis der hænger en hængelås på et skab, når svømmestadion lukker, bliver låsen klippet over.

Der er sauna i omklædningsafdelingerne samt omklædningsfaciliteter for personer med handicap. Derudover er der et separat omklædningsrum for personer med handicap.

OBS! Saunaer er lukket. Læs mere her.