Gå til hovedindhold

Elektronisk armbånd og chipkort: Nyt betalingsmiddel i Badeanstalten Spanien

Vi er gået over til elektroniske armbånd og chipkort og sælger derfor ikke længere de sædvanlige kort i papirform. Eksisterende kort i papirform er gyldige 3 år fra 1. juni 2018.

 • Læs op

Indhold

  Eksisterende klippekort, månedskort og 3-månederskort i papirform blive sat ind på armbåndet el. chipkortet, som fungerer som betalingsmiddel i svømmehallerne.

  Din fordel

  • Du kan købe klip og forny månedskort/3-månederskort online: vigirbyenpuls.halbooking.dk
  • Hvis du mister dit armbånd el. chipkort, er det muligt at finde dine klip el. månedskort/3-månederskort frem i vores system, og de er derfor ikke tabt
  • Du kan have flere typer klip på ét kort fx både klip til svømmehallen, Grossererbadet samt klip til By i Bevægelses aktiviteter

  Pris

  Det er gratis at anskaffe armbåndet el. kortet i hele april måned (inkl. 30. og 31. marts). Du kan derfor ombytte dit papirkort til det elektroniske armbånd el. chipkort helt gratis hele måneden.
  Pris for armbånd og chipkort pr. 1. maj eller ved mistet armbånd og chipkort: 50 kr. for armbånd og 20 kr. for chipkort.

  Gyldighed

  Køb på armbånd og chipkort er gyldige 3 år fra købsdato.

  OBS

  Har du allerede et chiparmbånd fra Badeanstalten Spanien, kan du fortsat benytte dette som betalingsmiddel i svømmehallerne og du behøver ikke at anskaffe dig et nyt.

  Sidst opdateret: 1. december 2023