Gå til hovedindhold

Ingen parkering foran Gellerupbadet fra d. 4. september 2019

Der bliver bygget en (midlertidig) Verdensplads og derfor bliver området foran Gellerupbadet afspærret.

 • Læs op

Indhold

  Der er mulighed for parkering:

  • langs fodboldbanen mellem fodboldbanen og Gellerupbadet. OBS: Passagen mellem fodboldbanen og Gellerupbadet er en brandvej, så parkering skal ske op mod fodboldbanen og ikke ind mod badet
  • syd for det røde Infocenter (container-bygning)
  • langs Karen Blixens Boulevard

  Hvad sker der?

  Verdenspladsen er en del af den kommende Sports- og kulturcampus, som Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening opfører fra april 2020. Men allerede nu går vi i gang med en ”prøve-udgave” af den kommende Verdensplads.

  I oktober kommer der til at være liv og aktiviteter på Verdenspladsen under temaet: Lys på Gellerup. Vi skal undersøge, hvordan vi får den bedste plads ved at lave en ”prøve-udgave” af den. Derfor gør vi pladsen klar i løbet af september. Der asfalteres, laves overdækning og møbler og andre elementer sættes op. Derfor vil der være afspærret og ingen mulighed for parkering.

  Sports- og Kulturcampus

  Ud over Verdenspladsen består Sports- og Kulturcampus af to bygninger:

  • Bibliotek og Beboerhus
  • Bevægelseshus, hvor fire kernebrugere har til huse: Cirkus Tværs, Aarhus Klatreklub, Fodboldklubben og FGU-skolen (den tidligere Gøglerskole)

  Hvor længe?

  Den midlertidige Verdensplads vil være aktiv frem til november. Muligvis længere afhængigt af vejret. Der vil komme information såfremt der igen bliver mulighed for parkering foran Gellerupbadet.

  Sidst opdateret: 1. december 2023