Gå til hovedindhold

Skøjtebanen åbner søndag d. 1. december kl. 13

Byens populære skøjtebane foran Musikhuset åbner på søndag kl. 13. Det markeres med gratis leje af skøjter og varm kakao.

 • Læs op

Indhold

  Meteorologerne melder om koldt vejr i weekenden og de sidste forberedelser af skøjtebaneisen er i fuld gang. Dermed er alle forudsætninger på plads for at skøjtebanen foran Musikhuset kan tage imod kommende skøjteprinsesser og -prinser. Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad klipper snoren til skøjtebanen på søndag kl. 13.00

  ”Skøjtebanen er for mange blevet en hyggelig jule- og vintertradition. En tur på skøjtebanen er god motion tilsat godt humør. Det er en fornøjelse at se, hvordan skøjtebanen år efter år samler mennesker om samvær og motion,” siger Rabih Azad-Ahmad.

  Åbningen markeres med gratis varm kakao til de første 50. Der er også gratis lån af skøjter i den første time.

  Som noget nyt er der i år er der opstillet en opvarmet opholdsvogn ved skøjtebanen. Her er det muligt at få sig et hvil og nyde medbragte mad- og drikkevarer.

  Skøjtebanen er en af byens største udendørs mødesteder i vintersæsonen. Sidste vinter tog flere end 67.000 skøjtelystne børn, unge og voksne en tur på isen.

  Sidst opdateret: 21. september 2023