Gå til hovedindhold

Ny klatrevæg i Lyseng Svømmebad

Lyseng Svømmebad er klar med en ny aktivitet for vandglade vovehalse. Mandag d. 13. september indvier svømmebadet en klatrevæg på 5,5 meter i midten af et svømmebassin.

 • Læs op

Indhold

  Der er godt nyt til alle aarhusianere, der er glade for vand og vovede udfordringer. En ny klatrevæg på 5,5, meter bliver installeret i springbassinet i Lyseng Svømmebad og er klar til brug mandag den 13. september kl. 14.

  ”Det er et rigtigt spændende tiltag, der er med til at sikre, at svømmebadet også er et attraktivt sted for lidt større børn og unge mennesker. Det er mindre end et år siden, at vi udvidede badet med et babybassin, som er blevet en stor succes for børnefamilierne. Nu udvider vi igen og giver muligheden for at være aktiv i vand på en ny måde,” siger Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice.

  Klatrevæggen er placeret midt i springbassinet og går 50 cm ned i vandet og fem meter op over vandet. Der er en klatrerute på hver side af væggen, så det er muligt for to personer at klatre op på samme tid. Den ene rute er tre meter, mens den anden er fem meter.

  Hvis man ikke er så vild med at klatre, kan man også benytte væggen til at spille bold på. I den øverste del af klatrevæggen er der monteret en boldkurv, så man kan ligge i vandet og kaste en bold i.

  ”Vi får besøg af rigtig mange familier med børn og grupper af yngre mennesker, der besøger os især i weekender og ferieperioder. Derfor ser vi det, som en god mulighed for at udvide tilbuddene til netop denne målgruppe ved at anskaffe en klatrevæg,” siger Martin Bjørn, daglig leder i Lyseng Svømmebad.

  Sidst opdateret: 21. september 2023