Gå til hovedindhold

Oplysninger om anvendelse af persondata ifm. konkurrence

I forbindelse med deltagelse i konkurrencen om to gavekort til svømmehallen/skøjtehallen, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

 • Læs op

Indhold

  Hvilke oplysninger registreres?
  Vi behandler personoplysninger om dig, der kategoriseres som identifikationsoplysninger - e-mailadresse.

  Til hvilket formål registreres oplysningerne?
  Det gør vi for at kunne udtrække en vinder af konkurrencen. Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af samtykke fra dig.

  Hvor opbevares data?
  Oplysningerne opbevares sikkert hos vores leverandør.

  Sletning af persondata
  De oplysninger vi behandler om dig, vil blevet slettet, så snart vinderen af konkurrence er udtrukket.

  Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

  Det samtykke du har givet til behandlingen kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at ændre på lovligheden af den behandling der allerede måtte være foretaget.

  Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Kultur & Borgerservice, Sport & Fritid, Aarhus Kommunes Idrætscentre, F. Vestergaards Gade 5, 2. sal, som kan kontaktes på info@vigirbyenpuls.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

  Klagemulighed
  Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

  Sidst opdateret: 21. september 2023