Gå til hovedindhold

Oplysninger om anvendelse af persondata ifm. oprettelse i Halbooking

I forbindelse med din oprettelse i vores system, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

 • Læs op

Indhold

  Hvilke oplysninger registreres?
  Vi behandler personoplysninger om dig, der kategoriseres som identifikationsoplysninger herunder navn, adresse, fødselsdag, køn, telefonnummer og e-mailadresse. Derudover behandler vi oplysninger vedr. dine bookinger og holdtilmeldinger samt ankomstregistreringer, fakturaer, betalinger og billede.

  Til hvilket formål registreres oplysningerne?
  Det gør vi for at kunne gennemføre dit køb/tilmelding/booking og for at kunne fremsende opkrævninger og oplysninger vedrørende dine abonnementer, klippekort, tilmeldinger og bookinger.

  Oplysningerne bliver også anvendt i Aarhus Kommunes statistiske undersøgelser. Enhver offentliggørelse af resultat fra sådanne undersøgelser vil være fuldt anonymiseret

  Det er frivilligt at give oplysningerne til os. Hvis ikke du ønsker at give oplysningerne, kan du få en anonym profil, men derved fraskriver du muligheden for at finde dine køb, hvis du har mistet dit kort samt at købe online.

  Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af samtykke fra dig.

  Hvor opbevares data?
  Oplysningerne opbevares sikkert hos vores leverandør.

  Sletning af persondata
  De oplysninger vi behandler om dig, vil blevet slettet, når du har været inaktive i mere end 3 år. Af henhold til bogføringsloven vil fakturaer blive bibeholdt i systemet i minimum 5 år.

  Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi har om dig. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du skal dog være opmærksom på, at kommunen typisk er forpligtet til at gemme de oplysninger vi har noteret om dig, indtil den ovennævnte slettefrist indtræder.

  Det samtykke du har givet til behandlingen kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at ændre på lovligheden af den behandling der allerede måtte være foretaget.

  Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Kultur & Borgerservice, Sport & Fritid, Aarhus Kommunes Idrætscentre, F. Vestergaards Gade 5, 2. sal, som kan kontaktes på info@vigirbyenpuls.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

  Klagemulighed
  Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

  Sidst opdateret: 21. september 2023