Gå til hovedindhold

Bassiner, sauna, omklædning og opholdsrum

I Lyseng Svømmebad har hele familien mulighed for at klæde om sammen i familie- og handicapomklædningsrummene. Du kan nyde din medbragte mad i opholdsrummet efter svømmeturen. Husk hængelås til at låse dine ejendele ind i omklædningsskabene.

 • Læs op

Indhold

  Vi har håndbrusere med koldt vand og sauna i både herre- og dameomklædningen. Derudover er der puslefaciliteter med varmelamper samt badekar til de mindste gæster. Der er sauna i både herre- og dameomklædningen.

  Personer som har svært ved at klæde om i fælles kønsopdelt omklædning, har mulighed for at benytte privat omklædning.

  Babybassin på 30m2 fyldt med 33 grader varmt vand. Der er bobler, vandfald og LED-lys i loftet i forskellige farver. 

  12,5 m, dybde 0,90 meter, vandtemperatur 33 grader. I børnebassinet er der tre rutsjebaner og et modstrømsanlæg, som børn kan lege med.

  25 meter, dybde 1,20-1,80 meter, vandtemperatur 27 grader. Svømmebassinet deles af banetove, så den en halvdel af bassinet er til banesvømning og den anden halvdel er til leg.

  Rundt bassin med en diameter på 12 m, dybde 4,20 m, vandtemperatur 27 grader. I springbassinet er der tre vipper på henholdsvis 1, 3, og 5 meter. 

  Rummene er udstyret med bad, toilet, briks med hæve/sænke mulighed samt en lift.

  Det er ikke muligt at lade sit tøj ligge i omklædningsrummet under svømning. Du skal tage dit tøj med ind i svømmehallen, hvor der er opsat skabe.

  I vores opholdsrum kan du nyde din medbragte mad. Der er mikrobølgeovn, elkedel og højstole.

  Sidst opdateret: 9. februar 2024