Gå til hovedindhold

NYHED! Nyt babybassin i Lyseng Svømmebad

Tirsdag d. 17. november kl. 14.00 åbner Lyseng Svømmebads nye babybassin. Aarhus kan dermed tilbyde en ny vandfacilitet til byens yngste borgere.

  • Læs op

Indhold

    For første gang i 8 år åbner Aarhus Kommune et nyt svømmebassin. Tirsdag d. 17. november kan børnefamilierne hoppe i vandet i byens nyeste babybassin. 

    Babybassin med bobler og vandfald

    Babybassinet er 30 kvm. stort og vanddybden i bassinet varierer mellem 13 og 40 cm. Med en vandtemperatur på 33,5 grader er det helt ideel for de yngste badegæster.
    Der er luftdyser i den ene ende af bassinet, som automatisk aktiveres og laver bobler i vandet. Ud fra væggen er der installeret et lille babyvenligt vandfald. Bassinet er fortrinsvist til børn under 4 år med forældre.

    Booke et tidsinterval

    Hvis du vil sikre dig en plads i babybassinet lørdag og søndag, skal du booke tid på forhånd. Pga. corona-restriktionerne er der plads til 7 personer ad gangen.

    Alle personer fra 1 år skal have en booking til bassinet for at få adgang. Børn under 1 år er inkluderet en voksen booking. Betaling foregår ved ankomst i billetsalget, hvor du får udleveret et farvet armbånd. Når intervallet er slut kaldes du op af bassinet. De øvrige bassiner kan frit benyttes.

    Der er tre intervaller lørdage og søndage:
    kl. 13.15-14.15
    kl. 14.15-15.15
    kl. 15.15-16.15

    Sidst opdateret: 1. december 2023