Gå til hovedindhold

Bassiner, sauna og omklædning

For at låse dine ejendele ind i skabene i omklædningsrummet, skal du huske at medbringe en hængelås. Har du ikke en hængelås, kan du købe en i billetlugen til 30 kr.

 • Læs op

Indhold

  Personer som har svært ved at klæde om i fælles kønsopdelt omklædning, har mulighed for at benytte privat omklædning.

  Indendørsbassinet er 50 meter langt og har en vandybde på 2 meter. Vandet har en temperatur på 26 grader og der er en selv-betjent lift for personer med handicap. Bassinet har international langbanemål 25x50x2 meter - og er derfor brugbart til stævner.

  OBS! Vi har langbane hele sommeren.

  Mandag samt torsdag-søndag svømmes der i bassinet fulde længde 50m (langbane), mens bassinet er delt i to tirsdag og onsdag og dermed svømmes der på 25m (kortbane).

  Udendørsbassinet er åben fra juni til august.

  Bassinet er fem meter dybt på det dybeste og har en størrelse på er 25mx16,5 meter og en temperatur på 25°C. Det bliver både brugt til motionssvømning og udspring. Der er 1 og 3 meter vipper samt 5, 7½ og 10 meter platform.

  Ved udendørsbassinet er der en sauna, som har åbent fra 1. juni til 31. august. Der er saunagus på udvalgte tidspunkter. Læs mere i linket: Saunagus.

  Når der er saunagus er saunaen lukket for de øvrige gæster.

  Du skal bruge en hængelås for at låse dine ejendele ind i skabene i omklædningsrummet. Du kan enten medbringe din egene eller købe en i billetlugen til 30 kr. Du må ikke lade dine ejendele overnatte i skabet til næste dag. Skabene skal tømmes hver dag. Hvis der hænger en hængelås på et skab, når svømmestadion lukker, bliver låsen klippet over.

  Der er sauna i omklædningsafdelingerne samt omklædningsfaciliteter for personer med handicap. Derudover er der et separat omklædningsrum for personer med handicap.

  Sidst opdateret: 24. juni 2024