Gå til hovedindhold

Købs- og handelsbetingelser

Sport & Fritid, Aarhus Kommune, cvr. nr. 55133018, sælger og leverer serviceydelser inden for svømmehaller.
Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for enkeltbilletter, klippekort og månedskort/3-månederskort, som sælges via vores online bookingsystem. Alle aftaler indgås på dansk.

 • Læs op

Indhold

  Billetter, klippekort, månedskort og 3-månederskort

  Billetter, klippekort, månedskort/3-månederskort der købes online via Sport & Fritid, Aarhus Kommunes vigirbyenpuls.halbooking.dk (åbner i et nyt vindue) følger bestemmelserne i købeloven og betalingstjenesteloven. Enkeltbilletter til arrangementer betragtes som et kontantsalg, og kan dermed ikke fortrydes.

  For klippekort, månedskort og 3-månederskort købt online er der en fortrydelsesret på 14 dage, såfremt kortene er ubrugte.

  Enkeltbilletter, klippekort og månedskort/3-månederskort betragtes som betalingsmiddel, og Sport & Fritid, Aarhus Kommune betragter ihændehaver af en enkeltbillet, klippekort eller månedskort/3-månederskort, som den retsmæssige ejer. Sport & Fritid, Aarhus Kommune kan således ikke gøres erstatningsansvarlig for mistede eller stjålne billetter, klippekort eller månedskort/3-månederskort.

  Gæster med gavekort eller klippekort, de ikke når at bruge inden udløbsdatoen, kan vælge at få forlænget kortet. Når et kort forlænges, gælder det et år fra datoen, hvor det forlænges. Denne service er gratis for gæsten. Kontakt billetsalget eller skriv til info@vigirbyenpuls.dk. 

  Depositum

  Du betaler 20 kr. for chipkortet og 50 kr. for chiparmbåndet. Mister eller beskadiger du dit chipkort/chiparmbånd, udleveres et nyt chipkort/chiparmbånd mod betaling af den til enhver tid gældende pris efter gældende takster.

  Gyldighed

  Da chipkortet/chiparmbåndet er koblet op på din brugerprofil, er det ikke muligt både at fylde chipkortet/chiparmbåndet op med klip til både børn og voksne. I tilfælde af, at man er en familie, der skal i svømmehallen, skal man have en profil for hver aldersgruppe - altså både et for forældrene og et for børnene. Det er tilladt, at flere personer bruger det samme klippekort, hvis de er inden for samme aldersgruppe og forudsætningen er, at der betales et klip pr. person. Dette gælder udelukkende klippekort og ikke månedskort/3-månederskort.

  Månedskort/3-månederskort betragtes som personlige og kan derfor kun benyttes af den person, det er udstedt til. Der kompenseres ikke for eventuelle lukkedage.

  Klippekort har en gyldighedsperiode på 3 år. Ved fornyet køb af klip på kortet, vil det være seneste salgsdato, der er gældende udløbsdato for alle resterende klip på klippekortet.

  Aflysning, afbestilling og manglende fremmøde

  Aflyser Sport & Fritid, Aarhus Kommune en aktivitet, vil benyttede klip/penge automatisk blive tilbageført til medlemmets elektroniske klippekort/brugerkonto.

  En plads i Grossererbadet kan, af bruger, afbookes via bookingsiden indtil 2 timer før start. Det købte beløb vil herefter blive sat ind på din brugerprofil, og du kan bruge beløbet på et andet tidspunkt. Købet refunderes ikke ved aflysning senere end to timer inden bookingtidens begyndelse. Hvis Sport & Fritid, Aarhus Kommune aflyser din bestilling, vil dit køb blive tilbageført til din brugerprofil. Hvis der af akutte årsager må aflyses en aktivitet, bliver der udsendt en mail til de tilmeldte på holdet. Man bør derfor altid sørge for at holde sine kontaktoplysninger opdaterede.

  Der er bindende tilmelding til arrangementer. Hvis du har booket og købt plads til et arrangement og ikke møder op, vil din betaling gå tabt.

  Refundering

  Det er ikke muligt at få delvis eller samlet refundering af forudbetalte klip eller månedskort/3-månederskort. Restklip på klippekort refunderes heller ikke.

  Personlige oplysninger

  For at du kan indgå en aftale med os i form af køb i vores bookingsystem, skal du lade dig registrere med navn, adresse samt e-mail.
  Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, og ingen oplysninger videregives til tredjemand. Du har altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Registrering og behandling af oplysningerne sker i øvrigt i overensstemmelse med reglerne i persondataloven. Du kan altid få oplyst hvilke oplysninger vi har registreret om dig, ved at rette henvendelse til os via info@vigirbyenpuls.dk. I tilfælde af at du ønsker disse oplysninger slettet, skal du ligeledes rette henvendelse til info@vigirbyenpuls.dk.

  Forretningskendetegn m.v.

  Det er ikke tilladt at benytte grafik, billeder og lignende fra hjemmesiden eller bookingsiden, uden Sport & Fritid, Aarhus Kommunes skriftlige tilladelse.

  Værneting

  Enhver tvist, der involvere Sport & Fritid, Aarhus Kommune, er underlagt dansk ret og afgøres ved retten i Aarhus, Danmark, som første retsinstans, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet. Dette gælder også salg til udlandet, Grønland og Færøerne.

  Sidst opdateret: 24. januar 2024