Vi har koldtvandsbrusere og sauna i både herre- og dameomklædningen. Derudover er der puslefaciliteter med varmelamper samt badekar til de mindste gæster. Efter svømmeturen kan du få alt vandet ud af dit badetøj i vores badetøjscentrifuge.

Svømmebassin

25 meters trænings- og motionsbassin, 28 grader varmt vand og en vanddybde på 112-180 cm.

Børnebassin

Børnebassin med lille rutsjebane for de yngste børn, 28 grader varmt vand og en vanddybde på 90 cm.

Baby- og varmtvandsbassin

34 grader varmt vand og en vanddybde på 60 cm.

Spabad

Vandtemperatur på 34 grader, kører i 10 minutters interval.

Bemærkninger

  • Der er altid en livredder til stede i svømmehallen og hos ham eller hende kan du få svar på spørgsmål samt få gode råd.
  • Når der er store legedag i weekender og i skolernes ferier, er legetøj tilladt i det store bassin fra kl. 10. Vandlegetøj, plader, vinger og bælter er frit tilgængelige i badet.

I vores opholdsrum kan du nyde din medbragte mad. Her er både borde, stole,  højstole og mikrobølgeovn samt et lille legehjørne til de mindste.

Salen ligger på 3. sal i Badeanstalten Spanien. Den er 100 m2 med udsigt ud over havneområdet og appellerer til både fysisk aktivitet, indre ro, konferencer, møder og kulturbegivenheder. Du kommer til salen via elevatoren eller trappen direkte fra forhallen. Fra salen kan der ved møder åbnes op ud til solterrassen i atriumgården.

Lej Salen

Du kan leje Salen og dens faciliteter på timebasis til et enkeltstående arrangement, møde eller til gentagne begivenheder på uge- eller månedsbasis enten som virksomhed eller privatperson.

Salen kan bruges til konferencer, møder, foredrag, firmadage, intimkoncerter og minimesser - men ikke til privatfester, julefrokoster og lignende.

Salen kan benyttes med en stoleopsætning til 104 pladser inkl. en lille scene, med 64 siddepladser fordelt ved otte borde rundt i salen eller i sin rene form uden borde og stole.

Pris

1. time: 500 kr.
Efterfølgende timer: 400 kr. pr. time
Dagspris: 2.500 kr. (kl. 09.00-16.00)

Skriv til grossererbadet@badeanstaltenspanien.dk for at høre, om Salen er ledig i det ønskede tidsrum, samt for eventuel pris for opsætning af borde og stole.