Gå til hovedindhold

Svømmehal, omklædning, sal og opholdsrum

Svøm en tur i Badeanstaltens historiske rammer. Vi har faciliteter for hele familien.

 • Læs op

Indhold

  Vi har koldtvandsbrusere og sauna i både herre- og dameomklædningen. Derudover er der puslefaciliteter med varmelamper samt badekar til de mindste gæster. Efter svømmeturen kan du få alt vandet ud af dit badetøj i vores badetøjscentrifuge.

  Personer som har svært ved at klæde om i fælles kønsopdelt omklædning, har mulighed for at benytte privat omklædning.

  • Svømmebassin: 25 meters trænings- og motionsbassin, 28 grader varmt vand og en vanddybde på 112-180 cm.
  • Børnebassin: Børnebassin med lille rutsjebane for de yngste børn, 28 grader varmt vand og en vanddybde på 90 cm.
  • Baby- og varmtvandsbassin: 34 grader varmt vand og en vanddybde på 60 cm.
  • Spabad: Vandtemperatur på 34 grader, kører i 10 minutters interval.

  Bemærkninger

  • Der er altid en livredder til stede i svømmehallen, som du kan spørge til råds.
  • Når der er store legedag i weekender og i skolernes ferier, er medbragt vandlegetøj tilladt i det store bassin fra kl. 10.

  I vores opholdsrum kan du nyde din medbragte mad. Her er både borde, stole,  højstole og mikrobølgeovn samt et lille legehjørne til de mindste.

  Salen ligger på 3. sal i Badeanstalten Spanien. Den er 100 m2 med udsigt ud over havneområdet og appellerer til både fysisk aktivitet, indre ro, konferencer, møder og kulturbegivenheder.

  Du kommer til salen via elevatoren eller trappen direkte fra forhallen. Fra salen kan der ved møder åbnes op ud til solterrassen i atriumgården.

  Lej Salen

  Du kan leje Salen og dens faciliteter på timebasis til et enkeltstående arrangement, møde eller til gentagne begivenheder på uge- eller månedsbasis enten som virksomhed eller privatperson.

  Salen kan bruges til konferencer, møder, foredrag, firmadage, intimkoncerter og minimesser - men ikke til privatfester, julefrokoster og lignende.Salen kan benyttes med en stoleopsætning til 104 pladser inkl. en lille scene, med 64 siddepladser fordelt ved otte borde rundt i salen eller i sin rene form uden borde og stole.

  Pris for leje af Salen

  Første time: 500 kr.
  Efterfølgende timer: 400 kr. pr. time
  Dagspris: 2.500 kr. (kl. 09.00-16.00)

  Skriv til grossererbadet@badeanstaltenspanien.dk for at høre, om Salen er ledig i det ønskede tidsrum, samt for eventuel pris for opsætning af borde og stole.

  Sidst opdateret: 9. februar 2024