Gå til hovedindhold

Aktiviteter i Gellerupbadet

Der foregår mange forskellige aktiviteter i Gellerupbadet både i og uden for den offentlige åbningstid.

 • Læs op

Indhold

  Du kan både gå til babysvømning og seniorsvømning i Gellerupbadet i den offentlige åbningstid eller tilmelde dig et af de svømmetilbud, som foreningerne i badet tilbyder efter lukketid.

  Babysvømning

  Til babysvømning bliver de yngste fra 0-1 år vænnet til vand og får udviklet deres motorik og bevægelsesmønstre. En undervisningslektion varer 30 minutter. Lektionens længde er afstemt i henhold til en babys indlæringsniveau og dens evne til at holde varmen i vandet. Instruktøren underviser, guider og vejleder forældrene, så barnet får en behagelig og tryg vandoplevelse.

  Undervisningsdage og tid

  Mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-12.00.

   

  Tilmeld dig BabySvømning på By i Bevægelses hjemmeside

  Plask og Leg

  Plask & Leg er en hyggelig søndag formiddagsaktivitet for vandglade familier med børn i alderen 1-5 år. En livredder er til stede i hallen, som I altid spørge til råds om gode ideer til leg og øvelser i vandet.

  Undervisningsdag og tid

  Søndag kl. 09.00-10.00

   

  Tilmeld dig Plask & Leg på By i Bevægelses hjemmeside

  Motion i Vand 60+

  Motion i Vand 60+ er for dig, der gerne vil holde gang i både krop og sjæl i samvær med andre ligestillede seniorer. Der er instruktør på alle hold.

  Læs mere om Motion i Vand 60+ på aarhus.dk

  Der foregår mange foreningsaktiviteter i Gellerupbadet uden for den offentlige åbningstid. Kunne du fx tænke dig at gå til svømning eller fridykning?

  Så kontakt foreningerne direkte via deres hjemmesider:

  Sidst opdateret: 13. december 2023