Vi har puslefaciliteter med varmelamper samt badekar til de mindste gæster. Medbragt mad kan nydes i opholdsrummet. Maden må ikke tages med ind i svømmehallen.

25m langt, 155cm dybt og 27 grader varmt.
Den forholdsvis lave dybde kan være med til at skabe tryghed for personer, der ikke er helt sikre i vandet. Bassinet har standardmål og er udstyret med banetove og vendeflag.

80cm dybt og 29 grader varmt.
Lille vandrutsjebane, skumlegetøj, dykkerringe, bolde og meget mere. Bassinet er afgrænset og nemt at overskue for forældre eller pædagoger/lærere med mindre grupper børn. Bassinet er fortrinsvis for børn. Max kapacitet: 30 personer.

60cm dybt og 33 grader varmt.
Temperaturen i bassinet er velegnet til familiens yngste medlemmer. Bassinet er fortrinsvis for babyer og børn under 4 år med forældre. Max kapacitet: 23 personer.

OBS! Saunaen er lukket. Læs mere her.
Saunaen i Gellerupbadet er placeret i svømmehallen. Derfor har begge køn mulighed for at gå i sauna sammen. Det betyder også, at saunabesøg foregår med badetøj. Saunaen er 90 grader varm. Der er ikke sauna i omklædningsrummene. Udenfor saunaen er der koldtvandsbruser.

I opholdsrummet kan du nyde din medbragte mad med udsigt ind til svømmehallen.

Vi tilbyder at afholde børnefødselsdag i svømmehallens offentlige åbningstid. Vi dækker op til jer i opholdsrummet, hvor I også får jeres egne borde.