Gå til hovedindhold

Lyseng Svømmebad

Find informationer om badets åbningstider, priser, faciliteter samt andre nyttige oplysninger forud for dit besøg i badet.

 • Læs op

Indhold

  Babybassinet er desværre lukket fra d. 19.-30. juni, da vi skal have repareret taget. 

  Bemærkninger:

  Åbningstider

  Find badets aktuelle åbningstider her på siden. Vær opmærksom på, at badet har ændrede åbningstider på helligdage og i skolernes ferieperioder.

  Priser

  Du kan vælge mellem forskellige billettyper, når du skal besøge Lyseng Svømmebad. Vi tilbyder ikke studierabat men har en ungebillet.

  Aktiviteter i Lyseng Svømmebad

  Giv din baby en dejlig, sansende og stimulerende oplevelse i vand til babysvømning. Vil du gerne holde dig selv aktiv i din pensionisttilværelse? Så grib chancen og meld dig til Motion i Vand 60+.

  Børnefødselsdag og pool party

  Vi holder pool party for børn flere gange om året. Næste gang d. 1. marts 2024. Du har også mulighed for at holde børnefødselsdag i badet i den offentlige åbningstid

  Bassiner, sauna, omklædning og opholdsrum

  I Lyseng Svømmebad har hele familien mulighed for at klæde om sammen i familie- og handicapomklædningsrummene. Du kan nyde din medbragte mad i opholdsrummet efter svømmeturen. Husk hængelås til at låse dine ejendele ind i omklædningsskabene.

  Praktisk info

  Få svar på alt lige fra regler og retningslinjer til tilgængelighed og hygiejne i svømmehallerne.

  Sidst opdateret: 24. juni 2024