Gå til hovedindhold

Aarhus Svømmestadion

Find informationer om svømmestadions åbningstider, priser, faciliteter samt andre nyttige oplysninger, du kunne have brug for, forud for dit besøg på Aarhus Svømmestadion.

 • Læs op

Indhold

  Svømmehallen er lukket fra fredag d. 24. maj kl. 14.00 til og med søndag d. 26. maj, da AGF afholder Aarhus Open.

  Fra d. 1. juni skal alle børn og unge ml. 8 og 14 år skal have et svømmepas for at komme alene i svømmehallen. Læs mere i linket: Svømmepas

  Udendørsbassinet åbner d. 1. juni.

  Kom til saunagus hver tirsdag og torsdag i udendørssaunaen på Aarhus Svømmestadion. Læs mere i linket: Saunagus (vigirbyenpuls.dk). Der er kun adgang til udendørssaunaen i forbindelse med saunagus og med gyldigt armbånd.

  Svømmebassinet er 50 meter langt. Mandag samt torsdag-søndag svømmes der i bassinet fulde længde (langbane) mens bassinet er delt i to tirsdag og onsdag og dermed svømmes der på 25m (kortbane).

  Åbningstider

  Find badets aktuelle åbningstider her på siden. Vær opmærksom på, at badet har ændrede åbningstider på helligdage og i skolernes ferieperioder.

  Priser

  Du kan vælge mellem forskellige billettyper, når du skal besøge Aarhus Svømmestadion. Vi tilbyder ikke studierabat men har en ungebillet.

  Saunagus

  Kom til saunagus i udendørssaunaen på Aarhus Svømmestadion.

  Bassiner, sauna og omklædning

  For at låse dine ejendele ind i skabene i omklædningsrummet, skal du huske at medbringe en hængelås. Har du ikke en hængelås, kan du købe en i billetlugen til 30 kr.

  Aktiviteter i badet

  Få info om vandgymnastik og Motion i Vand 60+ eller find oplysninger om klubsvømning.

  Praktisk info

  Få svar på alt lige fra regler og retningslinjer til tilgængelighed og hygiejne i svømmehallerne.

  Sidst opdateret: 23. maj 2024