Gå til hovedindhold

Aarhus Svømmestadion

Find informationer om svømmestadions åbningstider, priser, faciliteter samt andre nyttige oplysninger, du kunne have brug for, forud for dit besøg på Aarhus Svømmestadion.

 • Læs op

Indhold

  Fra d. 1. juni skal alle børn og unge ml. 8 og 14 år skal have et svømmepas for at komme alene i svømmehallen. Læs mere i linket: Svømmepas

  Kom til saunagus i udendørssaunaen på Aarhus Svømmestadion. Læs mere i linket: Saunagus (vigirbyenpuls.dk). Der er kun adgang til udendørssaunaen i forbindelse med saunagus og med gyldigt armbånd.

  Svømmebassinet er 50 meter langt. Mandag samt torsdag-søndag svømmes der i bassinet fulde længde (langbane) mens bassinet er delt i to tirsdag og onsdag og dermed svømmes der på 25m (kortbane).

  Åbningstider

  Find badets aktuelle åbningstider her på siden. Vær opmærksom på, at badet har ændrede åbningstider på helligdage og i skolernes ferieperioder.

  Priser

  Du kan vælge mellem forskellige billettyper, når du skal besøge Aarhus Svømmestadion. Vi tilbyder ikke studierabat men har en ungebillet.

  Saunagus

  Kom til saunagus i udendørssaunaen på Aarhus Svømmestadion.

  Bassiner, sauna og omklædning

  For at låse dine ejendele ind i skabene i omklædningsrummet, skal du huske at medbringe en hængelås. Har du ikke en hængelås, kan du købe en i billetlugen til 30 kr.

  Aktiviteter i badet

  Få info om vandgymnastik og Motion i Vand 60+ eller find oplysninger om klubsvømning.

  Praktisk info

  Få svar på alt lige fra regler og retningslinjer til tilgængelighed og hygiejne i svømmehallerne.

  Sidst opdateret: 5. juli 2024